PARK PLAZA VICTORIA

Park Plaza Victoria är ett hotell i Amsterdam som har fått riktigt goda omdömen. Där finns bland annat en hälsoklubb och lyxigheter såsom ångrum och inomhuspool. Det utgör en perfekt kontrast till den annars livliga storstadsmiljön. För vill man känna pulsen på det livfulla Amsterdam så behöver man bara gå ut ur hotellentrén. Hotellet är med andra ord centralt beläget med närhet till det mesta inom stadskärnan. Ett stenkast bort ligger Torget Dam som är förgrenat med långa affärsstråk, och där kryllar dessutom av barer och caféer. Hotellet omges dessutom av de många kanaler som Amsterdam präglas av. Och alldeles utanför hotellet kan man stiga ombord på någon av kanalbåtarna som tar turisterna på berikande guidade turer.

Park Plaza Victoria är ett fyrstjärnigt hotell och innefattar inte mindre än två restauranger, ett café och en bar med tillhörande lounge. Hotellet är dessutom anpassat för affärsresenärer. Hotellbyggnaden är ståtlig i äldre holländsk stil medan insidan med dess rum och allmänna ytor går i övervägande modern stil. Tvärs mitt emot Park Plaza Hotel ligger Amsterdams Centralstation som kanske är den enklaste förbindelsen med Amsterdams flygplats, Schiphol. Det innebär att ankommande flygresenärer får en smidig färd till hotellet, och hamnar mitt i händelsernas center.

Här kan du se aktuella priser och genomföra bokningar

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*