Delphi Hotel

amsterdam delphi hotel

Delphi Hotel är beläget i Amsterdam. På bilderna av hotellet ser du att arkitekturen en något äldre tradition. Hotellet är nämligen byggt på 1930-talet och är byggt med tinnar och torn. Om du vill ta dig till centrum från Delphi Hotel så är det inte långt. Eftersom det bara är cirka 2 kilometers transportsträcka till centrum från hotell Delphi. Till olika transporter som kan ta dig till tunnelbana, buss är det endast kring 300 meter. Till Museumplein är det gångavstånd och endast ca 1 kilometer. Det är inte mer än 10 kilometer till flygplatsen vilket kan vara bra att känna till när du planerar att åka hem. Sammanlagt på hotellet ligger ca 50 rum av olika standard och kvalitet. 2018 genomgick hotellet en total renovering

Det finns trådlöst wifi och fast internet på hotellet. Eftersom det är en självklarhet på Delhi Hotel i Amsterdam. I receptionen som är öppen hela dygnet kan du få all tänkbar service. På Hotelopia.se kan du läsa utförliga omdömen från besökare och du kan se att hotellet har fått snittbetyget 3,4/5,0 vilket är ett bra betyg för ett hotell i mellanprisklassen vilket Delhi är. Och dig och mig emellan. Om du besöker huvudstaden Amsterdam visst är det då sannolikt att du inte planerar att spendera all tid på ditt hotellrum. Snarare troligt är väl att du vill ut och upptäcka staden på ditt eget sätt. Kanske via kollektivtrafik. Att använda kollektivtrafik är för övrigt ett mycket bra sätt att upptäcka en ny plats ur ett mer autentiskt perspektiv.

Närheten till Museumplein

Två andra bra saker med Delhi Hotell är att det bara är 3 kilometer till Hamnen och endast 1 kilometer till Museumplein. Museumplein är en plats som precis som det låter har flertalet museer i sin närhet. Att det är så nära från hotell Delphi gör att du har området på gångavstånd från hotellet.      

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*