Om Amsterdam

I undermenyn listas övriga företeelser som förknippas med Nederländerna och Amsterdam. Läs exempelvis om den nationella festdagen Koninginnedag eller låt dig bli inspirerad till att färdas med cykel i Amsterdam. Ta dig tid och utforska varje hörn av amsterdamguiden.com.

Övrigt är också den meny som förmodligen befinner sig mellan etablerade sevärdheter och annat du kan göra i Nederländerna. Eventuellt har du kanske någon eller några dagar över på din resa för att till exempel göra en bilutflykt till landsbygden. Och har du inte tid med det kan du via Amsterdamguiden.com helt enkelt bara förkovra dig om övriga företeelser som är intressanta. Kanske vill du läsa något om nedanstående ämnen:

  • Träskor
  • Väderkvaranar
  • Ostar
  • Koniginnedag
  • Cykelstaden Amsterdam
  • Tulpaner

Om Amsterdam och övrigt Nederländerna

Som jag ovan berörde är det kanske inte helt självklart vad som går att betrakta som ett övrigt innehåll på en resewebbsida som till exempel Amsterdamguiden.com. Vi har därför valt att sammanställa ett axplock av saker att se, saker att göra eller saker som du kanske bara vill läsa lite mer om. Eftersom vi själva inte är boende i Amsterdam eller i Nederländerna är vi givetvis tacksamma om ni som läsare hör av er. Vi tar gärna del av era tips och råd om vad man kan skriva om. Vad tycker du som läsare att man kan upptäcka mer av på sin resa till Amsterdam och till Nederländerna? Även om denna sida främst fokuserar vad du som resenär kan göra i Amsterdam är vår förlängda ambition att skriva mer om hela landet framöver. Därför är vi som sagt alltid glada om du som läsare delger oss av dina erfarenheter. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

Om Amsterdam och bredden

Risken när man väljer ett alltför brett ämnesområde. I det här fallet har vi valt ”övrigt” som ämnesområde. Då är som sagt risken att det blir kan bli svårt att begränsa sig. Men vi ska göra vårt yttersta för att ändå bidra med en intressant repertoar av saker. Tanken är att avsnittet med tiden ska växa och med tiden också ska bli så lättnavigerat och relevant som bara är möjligt. Vi önskar er trevlig läsning välkommen till ”övrigt Amsterdam”.