Seven Bridges Hotel

Seven Bridges Hotel Amsterdam

Ett intressant och spännande och på så vis också lite unikt hotell är Seven Bridges Hotel. Om målet med din resa till Amsterdam är att hamna så centralt som möjligt har du verkligen valt rätt boende. Seven Bridges hotell är nämligen placerat mellan stora sevärdheter. Några exempel på dessa stora och kända sevärdheter som ligger i närheten av hotellet är; Tropenmuseum, Anne Franks hus, Rembrandts hus samt Rijksmuseum. Det är gångavstånd till alla dessa platser vilket säkert är skönt om du är i Amsterdam endast i några dagar och därför vill spara tid. Men, det som gör hotellet speciellt är inte det. Nej, hotellet är nämligen ett 300 år gammalt kanalhus. Av bilderna på webbsidan är det tydligt att hotellet har en barock och mycket antik inredning. Frukosten serveras på kinesiskt porslin och Seven Bridges hotell ger absolut känslan av att förflytta sig långt bakåt i tiden.

Möbler och inredning

Som jag nämnde tidigare är rummen och inredning på Seven Bridges Hotel känslan av prålighet. Mycket starka färger, guld, tunga draperier och stora orientaliska mattor. Möblerna har rundade former och ser verkligen ut att vara flera hundra år gamla. Mycket av inredningen, antikviteterna och hantverket är äkta och ursprungligen tillverkat av hantverkare från den aktuella tiden och från Amsterdam.

Boka Seven Bridges Hotel

Kanske är hotellet inte särskilt känt i bredare kretsar då de inte finns någon hänvisning till vanliga bokningssajter så som Bookings.com till exempel. Av deras webbsida framgår att det är möjligt att boka ett rum inom prisintervallet 1500 kronor till 2500 kronor. Det är möjligt att lägga till cirka 100 kronor för att få frukost serverad på rummet. Det enklaste är att ringa eller att mejla för att boka ett rum. Webbsidan är måhända något amatörmässigt uppbyggd men som sagt, döm inte efter omslaget. Om du gillar antikviteter och historia är Seven Bridges Hotel ett självklart val för dig.  

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*