Hotel Nova

bilden föreställer Hotel Nova

Den som avser att bo på Hotel Nova kan boka rum och betala först när denne är på plats i hotellet. Det är en uppskattad service som inte många hotell erbjuder. Hotel Novas standard är det flera som beskriver som utmärkt och gästerna har gett hotellet höga betyg. Rummen är rymliga och inredningen är färggrann och samtidigt rik på ljus. Badrummen är helkaklade och mycket fräscha. Det finns även hiss i fastigheten.

Hotel Nova är som många andra hotell i Amsterdam beläget i centrum fast med extra närhet till Begijnhof, men det är för den saken skull inte långa avstånd till exempelvis Amsterdams museum, Kungliga palatset eller Torget Dam.

Hotel Nova, Faciliteter och standard

På Hotel Nova ingår frukost i priset, och i lobbyn finns det kaffe som serveras kostnadsfritt. Personalen kan erbjuda tjänster för företag och kan även hantera valutaväxling. Om du behöver assistans till exempelvis biljettbokning för utflykter och sevärdheter så är även där personalen mycket hjälpsam. Wi-fi är kostnadsfritt och finns i alla av hotellets 61 gästrum. En ytterligare bekvämlighet är att hotellet erbjuder transport till och från Amsterdams flygplats – Schiphol.

Hotellincheckning kan ske från kl. 14 och utcheckning ska ske senast kl. 11. I närheten av hotellet finns det goda parkeringsmöjligheter, men som är avgiftsbelagd.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*