Nhow Amsterdam Rai

Nhow Amsterdam Rai

När man som ny resenär i en stad vill skapa sig en uppfattning om ett specifikt hotell så är det inte alltid ett helt enkelt arbete. Detta gäller även för hotell i Amsterdam. I det här fallet har jag surfat in på webbplatsen Nhow Amsterdam Rai. Eller för att vara helt ärlig, det är som så ofta vid den här typen av större hotell-kedjor så att Nhow Amsterdam Rai är ett av flera hotell i Amsterdam. NH Hotel Group har en bred representation av hotell på fler platser i Amsterdam men också i övriga världen.

Nhow Amsterdam och det visuell intrycket

Vid en första anblick möter jag ett foto av exteriören. Nhow Amsterdam Rai ståtar med en intressant arkitektur skapad av Reinier De Graaf. Enligt webbsidan på Nhow Amsterdam Rai är arkitekten känd Men där går de inte djupare i sin beskrivning. Kanske för att det är just en presentationssida. Formen på hotellet är tre trianglar som ligger tvärs över varandra i olika riktningar. Det ger intrycket av ett vingligt torn men är samtidigt smakfullt sammansatt och har en glasbetäckt och modern fasad. Utan att ha särskilt god kännedom om hotell i Amsterdam vågar jag ändå anta att hotellet har en egen stil och säkert sticker ut genom sin spännande arkitektur.

Faciliteterna

Nhow Amsterdam Rai fortsätter sin beskrivning av hotellet genom att presentera relevanta fakta.  Snabbt går därför att utläsa att det är ett förhållandevis stort hotell. Allt som allt består det av 650 olika rum. De olika väderstrecken har sin egen tematiska stil på inredningen. Även om hotellet är stort ger det inte, som så annars är vanligt ett sterilt intryck. Snarare känns inredningen både fräsch och modern. Det är ett hotell i Amsterdam med en varm och välkomnande känsla. Förutom 650 rum erbjuder Nhow Amsterdam Rai också 149 platser för konferensdeltagare. Och på plan 17 finns ett helt plan vigt åt ett gym och ger en fantastisk utsikt över Amsterdam.  

Trustpilot som är en recensionssida med gott renommé har flera omfattande texter skrivna av tidigare besökare. Positiva värdeord som förekommer är bekvämt, trevlig personal, närheten till allt och den goda frukostbuffén. Någon besökare nämner också att hotellet erbjöd dem en senare tid för att checka ut.   

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*