Resa till Amsterdam

I denna text och i kommande inlägg hittar du enkelt olika möjligheter att resa till Amsterdam. Det finns naturligtvis flera vägar till Amsterdam och de transportmedel som det erbjuder känner du säkert till. Det går att flyga, åka färja, åka bil, cyklar eller gå. Nävars, skämt-åsido är vår ambition återigen att ge dig som läsare en överblickbar bild av hur du som boende i Sverige kan ta dig till Amsterdam. Även om jag föreställer mig att den vanliga vägen är att gå till sajter som sammanställer billiga flygresor eller andra sätt att hitta bästa resa till Amsterdam.

Resa till Amsterdam det bästa färdmedlet

Amsterdamguiden.com utgår vi främst från att du är en resenär från Sverige som väljer att resa till Amsterdam. Därför är det också viktigt för oss att ge dig en så klar bild av de olika resesätten som bara är möjligt.

Därför kommer du att kunna navigera mellan olika artiklar som beskriver de olika färdmedlen som ett sätt att resa till Amsterdam. Du står förmodligen inför ett val av olika resmöjligheter. Är du kanske bilsemestraren som gärna åker flera hundra mil nere i Europa under sommarsäsongen. Ja, då är förmodligen bilen eller husbilen kanske ditt naturliga val för att resa i Amsterdam. Eller du kanske tillhör den grupp personer som gärna tar flyget och tycker att det är ett smidigt och helt ok sätt att resa på weekend eller för en längre vistelse.

Kanske är du en person som gillar en kombination. Detta är du i och för sig ändå tvungen till om du tar bilen då du mer eller mindre måste ta dig till kontinenten via Kattegatt och Skagerack. Visst kan du åka via Finland men då ska du verkligen gilla att bilsemestra. Särskilt om ditt primära mål är att resa till Amsterdam för en härlig vistelse. Tåget är naturligtvis ett helt rimligt alternativ speciellt om du är av en person som kanske värnar miljön. Tänk dock på att det kan vara helt centralt att ha koll på olika länders system för biljetter och järnväg. Standard och pris kan nämligen skifta ganska mycket mellan olika europeiska länder.

Boka färja mellan Trelleborg och Travemünde:Boka hos Avis:
Här kan du boka hotell i anslutning till Schiphol