Yotel Amsterdam

Om du söker ett modernt och spännande hotell är Yotel Amsterdam intressant. Särskilt intressant som hotell i Amsterdam är det om du är yngre och söker det allra senaste och modernaste. Hotellet rymmer moderna rum med intressant design. Rummen är också väl anpassade till dagens krav på digitala verktyg. Yotel är en kedja med placering i flera städer i Europa. De skriver själva på sin webbsida att de vill fokusera på att ge den boende hotell-gästen innovativ teknik och tydlig och intressant design. Vid en snabb sökning efter ett rum för en natt får jag ett förslag på ett dubbelrum som kostar 147 EURO (2022-10-20), det vill säga ungefär 1500 kr beroende på konjunkturläge. Det gör Yotel Amsterdam till ett prisvärt alternativ till andra hotell i Amsterdam.

Yotel Amsterdam och intrycket hotellet ger

När jag besöker webbsidan för Yotel Amsterdam möter jag en rad mycket intressanta bilder över hotellet. Starka färger, med mycket turkost och guld. Det är en unik inredning med ett modernt uttryck. Enligt det pris som jag nämnde ovan kan man säga att hotellet ligger i det lägre skiktet. Men därför är det inte automatiskt en lägre standard. Det finns gym, bar och restaurang och helhetsintrycket är fräscht. Det är klart. Kanske att inredningen är modern och starkt influerad av tekniska lösningar. Så min föreställning är därför att det eventuellt tilltalar dig som ungdom mer än en senior hotell-gäst. Självklart kan det vara min egen fördom och behöver inte stämma överens med din smak. En intressant detalj är att Yotel Amsterdam har en helt egen utomhusterrass där du u önskar kan slå dig ned med en drink om det är fint väder. Där finns också ett stort gym och en plats där ni kan träffas för att bara umgås. Den kallas för Komyuniti.

Som en sammanfattning går det absolut att säga att Yotel Amsterdam har ett unikt uttryck och det är inte likt något annat hotell som jag tidigare har sett. Därför tycker jag absolut ska unna dig en bokning på detta hotell i Amsterdam.  

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*